MENÚ DIARI
MENÚ CAP DE SETMANA

Restaurant Bosseria
La Cuina del Restaurant Bosseria està basada en receptes senzilles elaborades amb productes de proximitat, ecològics i respectuosos amb l’entorn. Formada per plats que mostren l’amor per les coses ben fetes i la saviesa de l’experiència dels convents i monestirs, autèntics bressols del saber universal.
Diu la Regla de Sant Benet: “el monestir, si és possible, s’ha d’establir de tal manera que totes les coses necessàries, és a dir, l’aigua, el molí, l’hort i els diversos oficis, s’exerceixin a l’interior del monestir” (RB 66,66).
Seguint aquesta tradició oberta per la Regla de sant Benet i fruit de l’amor per la terra, al Monestir de Poblet es conrea un hort mitjançant processos naturals que proveeix de productes de temporada al restaurant de l’Hostatgeria i al Monestir. Permetent oferir d’aquesta manera una cuina equilibrada i senzilla, estretament vinculada a un patrimoni culinari excepcional, ple de saviesa, creat al llarg dels segles des de la calma i el silenci de l’hort del Monestir.
El Restaurant ofereix el Menú Bosseria de dilluns a divendres i el Menú Cimbori els caps de setmana i dies festius.
Les nostres especialitats…













