MENÚ DIARI

MENÚ CAP DE SETMANA

Restaurant Bosseria

La Cuina del Restaurant Bosseria està basada en receptes senzilles elaborades amb productes de proximitat, ecològics i respectuosos amb l’entorn. Formada per plats que mostren l’amor per les coses ben fetes i la saviesa de l’experiència dels convents i monestirs, autèntics bressols del saber universal.
Diu la Regla de Sant Benet: “el monestir, si és possible, s’ha d’establir de tal manera que totes les coses necessàries, és a dir, l’aigua, el molí, l’hort i els diversos oficis, s’exerceixin a l’interior del monestir” (RB 66,66).

Seguint aquesta tradició oberta per la Regla de sant Benet i fruit de l’amor per la terra, al Monestir de Poblet es conrea un hort mitjançant processos naturals que proveeix de productes de temporada al restaurant de l’Hostatgeria i al Monestir. Permetent oferir d’aquesta manera una cuina equilibrada i senzilla, estretament vinculada a un patrimoni culinari excepcional, ple de saviesa, creat al llarg dels segles des de la calma i el silenci de l’hort del Monestir.

El Restaurant ofereix el Menú Bosseria de dilluns a divendres i el Menú Cimbori els caps de setmana i dies festius.

Les nostres especialitats…

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies