loader image

Reservar  

Hotel Hostatgeria de Poblet

Millor preu garantit

Reserva:

Benvinguts al nostre hotel

Rodeja’t de silenci i natura

Viu l’essència del Monestir de Poblet, declarat Patrimoni de la Humanitat, des de l’únic establiment hoteler del recinte. Allotja’t amb totes les comoditats al cor de l’entorn natural de les les Muntanyes de Prades.

A prop de tot

L’Hostatgeria de Poblet està envoltada de boscos, vinyes i història. Una zona autèntica i tranquil·la a la Conca de Barberà, ubicada a prop de l’aeroport de Reus i el tren d’Alta Velocitat del Camp de Tarragona. Prou lluny per desconnectar; prou a prop per arribar-hi des de qualsevol lloc.

20220808_195102
Disfruta del nostre restaurant

Cuina catalana tradicional

Menú diari i de cap de setmana, de la mà d’uns grans referents gastronòmics de la cuina de la Conca com Art Restaurant, guanyador de Joc de Cartes de TV3.

Art de Poblet, servirà menús entre setmana i els caps de setmana, perquè puguis complementar l’estada o venir un dia a menjar a un indret idíl·lic dins el Monestir de Poblet

Previous
Next

Un hotel per a empreses i activitats en grup

Sales de reunions, biblioteca, sala d’actes totalment equipada, espais a l’aire lliure, organització d’activitats al territori… Oferim tots els serveis i equipaments necessaris perquè les activitats de la teva empresa o organització, siguin tot un èxit.

Celebra-les a l’Hostatgeria!

Previous
Next

Sí, vull!
Banquets i esdeveniments

Casa’t a Poblet i celebra-ho a l’Hostatgeria. Ens encarreguem d’organitzar el teu casament o celebració a les nostres instal·lacions. Serà el millor dia de la teva vida i volem ajudar-vos a fer-ho possible!

Celebra-les a l’Hostatgeria!

Previous
Next
Vine de vacances!

I explora l’entorn:
enoturisme, història, cultura i paisatge

La Conca de Barberà és ideal!

La ciutat medieval de Montblanc, les Coves de l’Espluga de Francolí, les rutes a peu i en bicicleta per les muntanyes de Prades o la visita obligada al Monestir de Poblet. La diversitat d’atractius turístics, la bona gastronomia de la zona i un descans excel·lent a l’Hostatgeria de Poblet; faran que les teves vacances surtin rodades!